(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Bratislavska buchta
Potřebné ingredience
5 vajec, 200g krystaloveho cukru, 2 vanil.cukry, 100ml oleje, 200ml vody, 250g polohrube mouky, 2 lzice kakaa, 500ml mleka, 1 vanil.pudink, 3 zakysane smetany, 3 lzice moucky, 1 pr do pec, 1 skoricovy cukr.
Postup přípravy
Vejce, vanil. a krystalovy cukr vyslehame, pridame olej, vodu, mouku s praskem a zpracujeme v testo, ktere rozdelime na 2 casti. Prvni cast nalijeme na vymazany a vysypany plech. Do druhe casti testa pridame kakao, rozmichame a vlijeme cik cak mezi svetle testo. Pudink uvarime dle navodu, horky vlijeme opet cik cak na testa a dame pect. Peceme zhruba 40 minut pri 200 stupnich. Rozmichame zakysane smetany s vanil. a mouckovym cukrem a nalijeme je na upeceny horky kolac. Na zaver posypeme skoricovym cukrem. Nechame vychladit v lednici.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Lenulii
(upraveno)
20. 6. 2013, 6:25
nemá chybu, vyníkající,luxusní......